logo linkedin
logo facebook
logo youtube
logo international trade
logo international trade

Cases

Benieuwd naar de ervaring van anderen? Leer de sector kennen!

Categorieën

Van stoomcursus tot expediteur

In 2016 volgt Rebecca Noens de opleiding Bediende Internationale Handel en Logistiek (BIHL) bij LOGOS. Ze zet daarmee haar eerste, maar zeker niet de laatste stap in de logistieke wereld. “BIHL gaf me de juiste voorbereiding om probleemloos met een job in de logistieke sector te starten.” Nu, vier jaar later, heeft ze een mooi parcours afgelegd.

Bekijk case
testimonial image

Rebecca Noens

Expediteur, Katoennatie

Van import naar export bij JAS Forwarding

Bekijk case
testimonial image

Dounia Van Nuffelen

Freight Forwarder, JAS Forwarding

Leschaco biedt internationaal talent kansen

Ondanks de coronacrisis is het enorm druk bij Leschaco. Toch maakt managing director Karin Wens even tijd om te vertellen over de recente aanwervingen van Mandeep Kaur en Kay Huynh . Zij volgden de opleiding Expeditie Skills van LOGOS. Karin legt uit waarom ze een job bij Leschaco kregen.

Bekijk case
testimonial image

Karin Wens

Managing Director, Leschaco nv

De wil om bij te leren

LOGOS zet in op levenslang leren. Samen met partner VDAB organiseren we verschillende projecten voor werkzoekenden. En slaan zo de brug tussen gemotiveerde werkzoekenden en moeilijk in te vullen functies. Zo kwam ook An Van den Broeck, na een rijke carrière als vrachtwagenchauffeur, bij LOGOS terecht. In 2016 volgt ze de opleiding Bediende Internationale Handel en Logistiek (BIHL).

Bekijk case
testimonial image

An Van den Broeck

Freight Forwarding Coordinator Manager, Ventana Serra