logo linkedin
logo facebook
logo youtube
logo international trade
logo international trade

Nieuws binnen de sector

Blijf op de hoogte van de alledaagse topics binnen de sector van de internationale handel het vervoer en de logistiek.

Categorieën

16-05-2024

“Gelukkig geen toestanden zoals bij de familie Van Hool”: familiebedrijf Van Dievel Transport combineert al 85 jaar traditie met innovatie

Iedereen in onze regio kent ze: de blauwe vrachtwagens en trailers met daarop een afbeelding van een duivel met een drietand en de naam Van Dievel. Het Mechels familiebedrijf viert dit jaar zijn 85ste verjaardag. Reden genoeg voor een babbel met zaakvoerders Mia, Jan en Louis De Wael.

Lees meer

10-11-2022

Vrouwen in het transport

Tussen 'one of the boys' en 'girl power'! - Transportmedia vroeg enkele dames uit de verschillende geledingen van de sector hoe zij hun plaats opeisen in deze mannenwereld, en vragen aan HR-experte Anaïs Volkers wat de sector zelf kan doen om aantrekkelijker te worden voor vrouwen.

Lees meer

27-10-2022

Movianto nieuwe logistieke partner voor COVID-vaccins in België

Movianto, de nieuwe logistieke partner voor de opslag en het transport van de voorraad geneesmiddelen en vaccins in België, is klaar voor de komst van alle COVID-vaccins. Dat hebben de federale overheidsdienst Volksgezondheid en de bedrijfsleiding gesteld bij een rondleiding op de site in Aalst.

Lees meer