logo linkedin
logo facebook
logo youtube
logo international trade
logo international trade

Nieuws binnen de sector

Blijf op de hoogte van de alledaagse topics binnen de sector van de internationale handel het vervoer en de logistiek.

Categorieën

09-03-2023

Jobdag Gosselin op 25 maart

Gosselin organiseert jobdag om bedrijfsgroei bij te benen. Met meer dan 900 werknemers verspreid over 34 landen staat Gosselin sterk in haar schoenen. Maar het bedrijf blijft groeien, en biedt jobmogelijkheden in alle afdelingen. Alle vacatures ingevuld krijgen, is de boodschap. Daarom organiseert het HR-team een jobdag om geïnteresseerden een uniek inzicht te geven in het reilen en zeilen van deze internationale speler in de logistiek.

Lees meer

17-10-2022

Inclusief aanwervingsbeleid scoort in onze sector

Bleckmann, e-logistieker voor grote mode- en lifestyle merken, is zo’n bedrijf dat sterk inzet op diversiteit en een prima oog voor talent heeft. Niet minder dan 50 nationaliteiten zijn er aan de slag.

Lees meer

10-10-2022

"Wij zijn niet op zoek naar mensen die dozen kunnen verplaatsen. We zoeken mensen die bij Nike een carrière willen uitbouwen."

“In oktober werven we vierhonderd mensen aan”, zegt Filip Peeters, personeelsverantwoordelijke van Nike Belgium. Die mensen zijn al geselecteerd. Alsof het niets is. Toch woedt ook bij Nike de ‘war for people’, maar Filip Peeters verliest er zijn glimlach niet bij.

Lees meer